Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

maart 2020

Nationale RekenCoördinator Dag 2020

13 maart
Nationale Rekencoördinator Dag 2020

De Nationale Rekencoördinator Dag is een dag voor rekencoördinatoren en leerkrachten, waar het rekenonderwijs van de basisschool centraal staat. Het is vooral bedoeld voor ‘horizontale professionalisering’ (leerkrachten leren van elkaar). Daarnaast worden experts (onderzoekers, adviseurs, uitgevers, etc.) uitgenodigd een steentje bij te dragen. Deze dag wordt georganiseerd op 13 maart 2020 in Utrecht. Meer weten? ... Lees verder »

Meer weten »

Grote Rekendag 2020 – De getallenfabriek

25 maart 08:00 - 17:00
€67,00

De Grote Rekendag is een dag voor groep 1 tot en met 8 die helemaal in het teken staat van rekenen. Het is een dag van onderzoekend leren en speelse opdrachten. Een dag die laat zien dat rekenen meer is dan alleen sommen maken. Een dag die laat zien hoe leuk rekenen kan zijn!   ... Lees verder »

Meer weten »

april 2020

NVORWO jaarvergadering en studiedag 2020

3 april 00:00
’t Veerhuis, Nijemonde 4
Nieuwegein,
+ Google Maps
Gratis
studiedag en jaarvergadering nvorwo 2020 - op onderzoek

Op 3 april 2020 organiseert de NVORWO voor de leden een jaarvergadering. Deze jaarvergadering wordt gevolgd door een studiedag, die voor leden / abonnees van Volgens Bartjens gratis is. Op de studiedag kunt u workshops en lezingen volgen en bijpraten met vakgenoten. Het thema voor deze dag is: Op onderzoek. Meer lezen en aanmelden  

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen