Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Panama-conferentie: Rekenen-wisiskunde van … tot …

9 januari 09:30 - 10 januari 17:00

€425
Panama-conferentie 2019

De Panama-conferentie is hét forum voor uitwisselen, op de hoogte blijven, nadenken en discussiëren over goed reken-wiskundeonderwijs, vanuit alle mogelijke verschillende perspectieven.

Voor wie is de Panama-conferentie?

De conferentie biedt een platform voor alle geïnteresseerden in rekenen-wiskunde om ervaringen te delen en van gedachten te wisselen. Van leraren en rekencoördinatoren, opleiders en adviseurs tot onderzoekers en ontwikkelaars biedt de conferentie gelegenheid voor verdere professionalisering, ontwikkeling, discussie en disseminatie. De uitwisseling stimuleert niveauverhoging en versterkt de relatie tussen theorie en praktijk.

Over het thema

Er is veel te doen over het reken-wiskundeonderwijs de laatste tijd, bijvoorbeeld de curriculumherziening in het kader van curriculum.nu en de ontwikkelingen met de rekentoets in het vo/mbo. Maar ook de publicatie van nieuwe (edities van) methodes en discussies die worden gevoerd over de manieren van onderwijzen van rekenen-wiskunde. Deze én andere onderwerpen komen aan bod tijdens de conferentie. Het thema ‘Rekenen-wiskunde van … tot …’ biedt expliciet de ruimte om verschillende visies, doelen en didactiek van het reken-wiskundeonderwijs te delen.

 

Waarom gaan?

De Panama-conferentie biedt je de gelegenheid om de eigen beroepspraktijk te verbeteren, om een bijdrage te leveren aan landelijke ontwikkelingen en mee te werken aan de versterking van reken-wiskundeonderwijs in het algemeen.

 

Locatie

De 38e Panama-conferentie ‘Rekenen-wiskunde van … tot …’ vindt plaats op 9 en 10 januari 2020 in Hotel en Conferentiecentrum Woudschoten in Zeist. Tot 8 oktober is het gegarandeerd mogelijk om een hotelkamer te reserveren tegen een gereduceerd tarief.

 

Korting

De eerste 100 NVORWO-leden / abonnees van Volgens Bartjens krijgen een korting van € 50,-.

 

Oproep conferentiebijdragen

Wilt u vanuit uw werk, studie, onderzoek of hobby een bijdrage leveren aan de 38e Panama-conferentie? Dan nodigen we u uit een programmavoorstel in te dienen voor een presentatie of een werkgroep. Bij een presentatie ligt de nadruk vooral op de overdracht van informatie. Bij een werkgroep worden de deelnemers vooral actief aan het werk gezet.

Er zijn twee tijdsrondes voor het indienen van programmavoorstellen. De deadline voor de eerste ronde is op 23 september 2019 en voor de tweede ronde op 14 oktober.

 

 

Bekijk voor meer informatie en een aanmeldingsformulier de website van de Panama-conferentie.

Gegevens

Begin:
9 januari 09:30
Einde:
10 januari 17:00
Kosten:
€425
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Website:
https://panamaconferentie.sites.uu.nl

Organisatoren

Freudenthal Instituut
SLO
NVORWO
Onderwijsadvies & Training

Locatie

Woudschoten Hotel en Conferentiecentrum
Woudenbergseweg 54
Zeist, 3707 HX Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0343 492492
Website:
https://www.woudschoten.nl

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.