Subsidie voor uw rekenproject – Aanvragen vóór 15 februari

De NVORWO heeft het doel om de ontwikkeling van het reken-wiskundeonderwijs te stimuleren, onder andere door het ondersteunen van projecten en activiteiten van en voor de leden van de vereniging. De vereniging stelt hiervoor subsidie beschikbaar.

Subsidie aanvragen

Vanaf 1 januari tot 15 februari 2019 kan er bij de NVORWO subsidie worden aangevraagd voor uw rekenproject. Hoe dat precies in zijn werk gaat leest u op de subsidie-pagina van onze website.

Projecten in 2018

Ook in het jaar 2018 zijn er meerdere subsidieprojecten afgerond. Zo was er een project over ‘Flipping the classroom’, waarin werd uitgelegd hoe je deze manier van werken kunt gebruiken tijdens de rekenlessen. Ook werd er met subsidie een website gebouwd waar ouders kunnen kijken welke reken-app geschikt is voor hun kind en werden er tools ontwikkeld waardoor het voor schoolteams gemakkelijker wordt om te werken met Passende Perspectieven.

Als u nieuwsgierig bent naar de gesubsidieerde projecten en vragen wilt stellen aan de makers kunt u naar de presentatie komen die op de jaarvergadering – studiedag van 5 april a.s. zal worden gehouden. Alle afgeronde subsidieprojecten vindt u ook op de overzichtspagina van deze website.

Heeft u verder nog vragen over de subsidie-toekenning? Stuur dan een mail naar projectaanvraag@nvorwo.nl.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.