Lidmaatschap NVORWO

Wilt u uzelf blijven professionaliseren? En draagt u de ontwikkeling van het reken-wiskunde onderwijs een warm hart toe? Word dan lid van de NVORWO en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom reken-wiskundeonderwijs.

Direct lid worden? Aanmeldformulier – NVORWO

Student? Dan betaal je €32,50!

Studeert u aan de PABO of een lerarenopleiding en werkt u nog niet in het onderwijs?
Iedereen die studeert kan vier jaar lid zijn met de studentenkorting. Daarna wordt het abonnement automatisch omgezet naar het reguliere lidmaatschap. Tenzij je tijdig aangeeft wanneer het een studieverlenging betreft en kan aantonen dat er langer gestudeerd wordt.  Wanneer je gebruikmaakt van het kortingstarief, moet je aantonen dat je daar recht op hebt. Dit kun je doen door op het aanmeldformulier je studentnummer + studentmailadres toe te voegen.

Schoolabonnement

Scholen kunnen een abonnement afsluiten op het vakblad Volgens Bartjens via Koninklijke Van Gorcum. Abonnementen | Volgens Bartjens (volgens-bartjens.nl)


FvOv

Lidmaatschap van de FvOv houdt ook in dat u rechtspositionele bijstand kunt krijgen als lid van de NVORWO. Wanneer je gedurende het jaar lid wordt, gaat je lidmaatschap van de FvOv in met ingang van het volgende schooljaar. Meer informatie lees je hier NVORWO lid van FVOV – NVORWO

Als u werkzaam bent in het onderwijs kunt u de contributie sinds 2020 gedeeltelijk door uw werkgever laten restitueren. Zie hier voor meer informatie.

Vragen over uw lidmaatschap

Vragen over uw lidmaatschap kunt u per e-mail stellen aan het secretariaat van NVORWO