Derde tussenproduct Curriculum.nu – Officiële reactie NVORWO

In oktober 2018 heeft het ontwikkelteam rekenen-wiskunde een derde tussenproduct opgeleverd. In dit tussenproduct staan de bijgestelde Grote Opdrachten. Ook geven de leden van het ontwikkelteam een toelichting op deze Grote Opdrachten. Verder zijn er een visie op het leergebied, een bronnenlijst, een beschrijving van bekwaamheden en een begrippenlijst in het derde tussenproduct rekenen-wiskunde opgenomen.
Naar aanleiding van dit derde tussenproduct is de NVORWO met een officiële reactie gekomen. 

Lees hier de officiële reactie van de NVORWO op het derde tussenproduct van het ontwikkelteam rekenen-wiskunde van Curriculum.nu.

Vervolgtraject

Van 12 tot 14 december 2018 zal het Ontwikkelteam Rekenen-Wiskunde een vierde ontwikkelsessie houden. In deze 4e ontwikkelsessie stellen de ontwikkelteams de Grote Opdrachten definitief vast. Verder  werken zij deze Grote Opdrachten op basis van de ontvangen feedback uit in bouwstenen van kennis en vaardigheden die voor alle leerlingen van belang zijn in de verschillende fases van het primair en voortgezet onderwijs. De samenhang met andere leergebieden zal hierbij een belangrijk aandachtspunt zijn.

In de periode van 11 tot 27 januari 2019 kan op dit vierde tussenproduct worden gereageerd.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.