Feedback-bijeenkomst 3e tussenproduct in Utrecht

Van 15 oktober tot 14 november 2018 kan er feedback geleverd worden op het derde tussenproduct van de ontwikkelgroep rekenen-wiskunde van Curriclum.nu.

Aan de NVORWO is gevraagd om namens haar leden feedback te geven op dit tussenproduct. Daarom zijn er een aantal feedbacksessies georganiseerd. Voor de eerste feedbacksessie op woensdag 31 oktober kunt u zich nog steeds opgeven.

1. Bijeenkomst op 31 oktober in Utrecht

Op 31 oktober a.s. wordt van 17.30 – 19.30 uur een NVORWO-bijeenkomst georganiseerd bij vergadercentrum Domstad, Koningsbergerstraat 9, 3531 AJ Utrecht. Wij nodigen u graag uit om onder het genot van een broodje samen met onze NVORWO-voorzitter  de vragen bij het derde tussenproduct van de ontwikkelgroep rekenen-wiskunde  te bespreken. Bij deze bijeenkomst zullen waar mogelijk ook leden van het ontwikkelteam rekenen-wiskunde aanwezig zijn.
Mocht u deze bijeenkomst willen bezoeken, wilt u dit dan van tevoren aangeven?
Dit kan door uiterlijk op 30 oktober 2018 een mail te sturen aan de NVORWO-voorzitter.

2. Online bijeenkomsten derde feedbackronde

De NVORWO organiseert ook een drietal online bijeenkomsten voor leden. Bij deze online bijeenkomsten wordt er onder leiding van een NVORWO-bestuurslid gediscussieerd over het derde tussenproduct.

De eerste online bijeenkomst wordt gehouden op dinsdag 6 november 2018 van 16.00 tot 17.30 uur en staat onder leiding van bestuurslid Dolf Janson.

De tweede online bijeenkomst vindt plaats op woensdag 7 november 2018 van 16.00 tot 17.30 uur onder leiding van bestuurslid  Kees Hoogland.

Een derde online bijeenkomst is gepland op donderdag 8 november 2018 van 16.00 tot 17.30 onder leiding van bestuurslid Kees Hoogland.

Ook aan deze drie online bijeenkomsten zullen leden van het ontwikkelteam rekenen-wiskunde  deelnemen.

Wij nodigen u graag uit om aan één van deze discussies deel te nemen om zo uw feedback met ons te delen.
Stuur voor deelname aan de eerste bijeenkomst uiterlijk 5 november een mail naar  Dolf Janson.  Voor deelname aan de tweede of derde online bijeekomst kunt u zich voor 6 november aanmelden bij bestuurslid Kees Hoogland .
Na uw aanmelding krijgt u een mail van ons met de toegangscode en de exacte link naar de online bijeenkomst.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.