Curriculum.nu – Feedback verzameld… en nu?

Het ontwikkelteam Rekenen & Wiskunde heeft in de periode van 26 maart tot 25 april feedback verzameld op haar eerste conceptvisie. Ook de NVORWO heeft namens haar leden feedback gegeven.

Curriculum.nu – vervolgstappen

Van 23 tot 25 mei komt het ontwikkelteam Rekenen-Wiskunde weer bij elkaar voor een 3-daagse ontwikkel-sessie. Het team maakt dan een beschrijving van de kern van het vak/leergebied rekenen-wiskunde in de vorm van een aantal fundamentele inzichten.

Het ontwikkelteam beschrijft de kern van wat leerlingen vanuit het perspectief van het leergebied rekenen-wiskunde nodig hebben. Ook op deze beschrijving vraagt het ontwikkelteam uw feedback! De 2e consultatieperiode loopt van 5 juni tot 6 juli.

Tijdens de 3e ontwikkel-sessie (3 tot 5 oktober) gaat het ontwikkelteam de kern verder concretiseren in de vorm van bouwstenen. Deze bouwstenen bestaan uit een beschrijving van de gewenste kennis en vaardigheden die voor alle leerlingen van belang zijn in de verschillende fases van het primair en voortgezet onderwijs. Het ontwikkelteam vraagt hierop uw feedback in de periode van 15 oktober tot 14 november. In december vindt de vierde ontwikkel-sessie plaats.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.