Derde feedbackronde Curriculum.nu

Van 15 oktober tot 14 november 2018 kan er feedback geleverd worden op het derde tussenproduct van de ontwikkelgroep rekenen-wiskunde van Curriclum.nu.

Op het moment van schrijven moet het derde tussenproduct nog worden uitgewerkt. Toch wilde de NVORWO graag alvast de data  bekend maken van de NVORWO-feedback bijeenkomsten.

Derde feedbackronde – Mogelijkheden voor feedback

Net als in de eerste en tweede feedback-ronde kan iedereen ook in de derde feedbackronde op persoonlijke titel feedback geven op het derde tussenproduct. Zodra het bekend is hoe u op persoonlijke titel kunt reageren, zullen wij de link vermelden  op onze website.

De NVORWO wil ook als vakvereniging voor rekenen-wiskunde commentaar leveren op het derde tussenproduct. Omdat we de mening van onze leden daarbij belangrijk vinden, hebben wij verschillende mogelijkheden gecreëerd om met elkaar over het derde tussenproduct te praten en hierop feedback te geven. Alle feedback wordt daarna gebundeld en als officiële reactie van de NVORWO gestuurd naar het ontwikkelteam rekenen-wiskunde van Curriculum.nu.

1. Bijeenkomst op 31 oktober in Utrecht

Op 31 oktober a.s. wordt van 17.30 – 19.30 uur een NVORWO-bijeenkomst georganiseerd bij vergadercentrum Domstad, Koningsbergerstraat 9, 3531 AJ Utrecht. Wij nodigen u graag uit om onder het genot van een broodje samen met onze NVORWO-voorzitter  de vragen bij het derde tussenproduct van de ontwikkelgroep rekenen-wiskunde  te bespreken. Bij deze bijeenkomst zullen waar mogelijk ook leden van het ontwikkelteam rekenen-wiskunde aanwezig zijn.
Mocht u deze bijeenkomst willen bezoeken, wilt u dit dan van tevoren aangeven?
Dit kan door uiterlijk op 30 oktober 2018 een mail te sturen aan de NVORWO-voorzitter.

2. Online bijeenkomsten derde feedbackronde

De NVORWO organiseert ook een drietal online bijeenkomsten voor leden. Bij deze online bijeenkomsten wordt er onder leiding van een NVORWO-bestuurslid gediscussieerd over het derde tussenproduct.

De eerste online bijeenkomst wordt gehouden op dinsdag 6 november 2018 van 16.00 tot 17.30 uur en staat onder leiding van bestuurslid Dolf Janson.

De tweede online bijeenkomst vindt plaats op woensdag 7 november 2018 van 16.00 tot 17.30 uur onder leiding van bestuurslid Kees Hoogland.

Een derde online bijeenkomst is gepland op donderdag 8 november 2018 van 16.00 tot 17.30 onder leiding van bestuurslid Kees Hoogland.

Ook aan deze drie online bijeenkomsten zullen leden van het ontwikkelteam rekenen-wiskunde  deelnemen.

Wij nodigen u graag uit om aan één van deze discussies deel te nemen om zo uw feedback met ons te delen.
Stuur voor deelname aan de eerste bijeenkomst uiterlijk 5 november een mail naar  Dolf Janson.  Voor deelname aan de tweede of derde online bijeekomst kunt u zich voor 6 november aanmelden bij bestuurslid Kees Hoogland .
Na uw aanmelding krijgt u een mail van ons met de toegangscode en de exacte link naar de online bijeenkomst.

 

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.